Alle nieuws artikelen

May 2023

JPoint viert 12,5 jarig bestaan in Porto

Vorig weekend, zijn we met alle collega’s en hun partners, voor een lang weekend afgereisd naar het mooie Porto om daar ons 12,5 jarig jubileum te vieren. Wat was het heerlijk om weer eens lange tijd met elkaar te genieten van de zon, de mooie stad en het heerlijke eten en drinken.

Lees meer

October 2022

Devoxx 2022

Na twee jaar afwezigheid, ging Devoxx Antwerpen dit jaar gelukkig weer door. En het was weer top! Ook onze, inmiddels “beruchte”, JPoint borrel op de woensdagavond in Bier Central mocht er weer wezen; we hebben ons daar de Belgische bieren heerlijk laten smaken.

Lees meer

June 2022

JPoint Zomeruitje 2022

De Roovertsche Leij in het altijd mooie Brabant, was dit jaar de locatie van het JPoint zomeruitje. Een schitterende plek waar we er, samen met partners en kids, weer een erg leuke en actieve dag van hebben gemaakt. We hebben weer genoten met z’n allen.

Lees meer

May 2022

Die-hards JPoint nemen ijskoud bad

Op 12 mei hebben de die-hards van JPoint deelgenomen aan een workshop volgens de ‘Ice Man’ Wim Hof Methode.

Lees meer

March 2022

JPoint Tech Weekend 2022

Op donderdag 10 maart was het eindelijk weer zover. In een groot, schitterend huis aan de rand van Groesbeek waren we weer samen voor ons jaarlijkse JPoint Tech weekend. In vier verschillende teams zijn we gestart met een aantal uitdagende, leuke (eigen) projecten, met als doel binnen drie dagen ook een werkend systeem op te leveren.

Lees meer

November 2021

JPoint spreekt op Javazone 2021

Op 8 en 9 december dit jaar zou in Oslo (Noorwegen) weer de Java-community gedreven conferentie JavaZone plaats vinden waar onze JPoint collega Martin een talk zou geven over Maven: “Making Maven Marvellous”, maar het liep iets anders. Lees zijn verhaal.

Lees meer

February 2021

Online Wijn- en Bierproeverijen

Ook tijdens Corona hebben we, binnen de mogelijkheden, natuurlijk leuke dingen gedaan bij JPoint. Zo hebben we bijvoorbeeld met JPoint een online wijnproeverij georganiseerd en een online bierproeverij.

Lees meer

December 2020

JPoint bestaat 10 jaar!

Vandaag een fantastische mijlpaal voor JPoint. We bestaan 10 jaar!!! Daar zijn wij enorm trots op. Trots op onze medewerkers, op de mooie opdrachten en op onze uitgebreide klantenkring.

Lees meer

January 2019

Fun bij JPoint

Naast onze passie voor Java vinden we het bij JPoint zeker zo belangrijk om samen veel andere leuke dingen te ondernemen. Onze pijler ‘plezier’ nemen we dan ook heel serieus.

Lees meer

December 2018

Roy van Rijn Java Champion

Met grote trots kunnen wij melden dat wij vanaf vandaag twee Java Champions in dienst hebben. Roy van Rijn is tot deze elite club toegevoegd door de Java Champions community zelf.

Lees meer

November 2018

Devoxx 2018

Het was weer een feestje. Devoxx was dit jaar al binnen een paar dagen uitverkocht, en terecht. Top conferentie.

Lees meer

November 2018

JFall 2018

Dat was een mooi succes dit jaar, JFall in Ede. Toch weer een aantal sprekers (incl. keynotes, zie foto Roy van Rijn) namens JPoint die bij de hoogste beoordelingen eindigde.

Lees meer

October 2018

Duke's Choice Award 2018!

De Duke’s Choice Awards, de ‘Oscars van de Java-wereld’, werden uitgereikt tijdens CodeOne in San Francisco, de grootste Java-conferentie ter wereld. De award, die wordt toegekend aan innovatieve toepassingen met Java, werd uitgereikt door Georges Saab, vice president software development van de Java Platform Group.

Lees meer

October 2018

CodeOne 2018

Ook dit jaar was JPoint weer flink vertegenwoordigd op de CodeOne (voorheen JavaOne). Een aantal van onze mannen gaven daar talks en heeft daar weer enorm van genoten.

Lees meer

June 2018

Krakau

Met 12 man naar Krakau, dat vraagt om drinkpartijen. Die waren er ook zeker 😉 Toffe conferentie, goede sprekers, mooie stad, leuk uitgaansleven…en oh ja, Roy van Rijn was bijna de winnaar van de flipperkast wedstrijd, helaas net tweede geworden 😢.

Lees meer

June 2017

JPoint spreekt op JBCNConf

Eind juni was Bert Jan Schrijver in Barcelona om te spreken op JBCNConf, een conferentie georganiseerd door de Barcelona Java User Group. JBCNConf is een redelijk kleinschalige conferentie met ongeveer 350 bezoekers in een bioscoop net buiten het centrum van Barcelona.

Lees meer

June 2017

JPoint spreekt op Geekout

Begin juni is Bert Jan Schrijver afgereisd naar Estland om te spreken op GeekOut, een tweedaagse conferentie die door ZeroTurnaround georganiseerd wordt. Bert Jan heeft gesproken over “Microservices in action at the Dutch National Police”.

Lees meer

May 2017

JPoint spreekt op J-Spring

Op 10 mei was JPoint bij J-Spring, de voorjaarsconferentie van de NLJUG die na 8 jaar afwezigheid weer terug was, dit keer in Zaandam. Er was een indrukwekkende sprekers-lineup: 15 sessies van 13 JavaOne rockstars en 9 Java champions.

Lees meer

February 2017

JPoint spreekt op JFokus

Begin februari was Bert Jan Schrijver in Stockholm om te spreken op JFokus, één van de grootste Java-conferenties in Europa. Zijn sessie was goed bezocht en was zelfs live op internet te volgen.

Lees meer

February 2017

Workshop Microservices door Stefan Tilkov

Donderdag 23 februari was Stefan Tilkov bij JPoint voor een sessie over microservices. Hij heeft een interessante dag verzorgd vol met onderwerpen zoals (anti)patterns, organisatie/proces, security, architectuur, etc.

Lees meer

November 2016

Jpoint spreekt op Devoxx 2016

Van 7 tot en met 11 november waren veel JPoint collega’s aanwezig bij de Java conference van Europa: Devoxx Antwerpen.

Lees meer

May 2016

Scala Days Berlijn 2016

Vorige week was in Berlijn de Scala Days 2016 conferentie. Ook JPoint was met vier man van de partij. Na een jaar afwezigheid was het weer in Berlijn, dit keer in het Berlin Congress Center (BCC).

Lees meer

December 2015

JPoint bestaat 5 jaar!

Vandaag, 1 december, bestaat ons bedrijf JPoint 5 jaar. Hier zijn wij bijzonder trots op!

Lees meer

November 2015

JPoint spreekt op Devoxx 2015

Ook dit jaar zijn we met een grote delegatie naar Devoxx geweest. Een aantal JPointers heeft een rol in de steering groep, waardoor we ons extra verbonden voelen met deze conferentie.

Lees meer